Lid worden

Lid worden van E.S.S.V. Alcedo is heel makkelijk. Door dit formulier in te vullen, ben je direct lid van de leukste studenten schaatsvereniging van Rotterdam! Daarnaast krijg je van de secretaris een machtiging voor het automatisch afschrijven van de lidmaatschapskosten, deze moet ondertekend en teruggestuurd worden.

Voor vragen kun je ook altijd terecht bij secretaris@essvalcedo.nl

Lidmaatschapkosten

Een lidmaatschap bij E.S.S.V. Alcedo kost €75 euro. Met deze lidmaatschap kun je mee doen met alle trainingen zowel in het zomerseizoen als het winterseizoen. Daarnaast moet je lid zijn van Erasmus Sport. Dit is de overkoepelende organisatie van alle studentensportverenigingen. Je wordt automatisch lid van Erasmus Sport, als je lid wordt van Alcedo

Als je lid wordt van Alcedo krijg je automatische en Alcedo (Erasmus) sportpas bij. Hiermee kan je deelnemen aan alle trainingen. Met deze pas kan je 2x met korting de schaatsbaan op, je betaalt dan voor een ticket 4,50 euro ipv de reguliere prijs. Tijdens het zomerseizoen kun je dus deelnemen aan alle droogtrainingen, wielrentrainingen (eigen fiets) en skeelertrainingen (eigen skeelers). In het winterseizoen kun je tweemaal per week met de schaatstrainingen mee doen (eigen schaatsen of te huur bij de schaatsbaan). Tickets zijn voor eigen rekening.

Daarnaast kan je naar alle borrels activiteiten die Alcedo organiseert

Ik ben ook lid van een andere sportvereniging

Dat is geen enkel probleem. Dan kost je lidmaatschap maar €48 euro. Het is belangrijk dat je in het aanmeld formulier vermeld dat je al een Erasmus Sportpas hebt aangeschaft via de desbetreffende vereniging.

Ik heb zelf al een Erasmus sportpas aangeschaft

Ook dit is geen enkel probleem. Erasmus Sport organiseert veel lessen, zoals zumba, Joga, Power pump,  Met een Erasmus Sportpas kun namelijk ook deze lessen volgen. Met een Alcedo sportpas kan dit namelijk niet

Wil je gebruik maken van de fitness? Daarvoor heb je weer een ander lidmaatschap voor nodig.

Check de website voor de actuele tarieven. 

Dus met een zelf aangeschafte Erasmus Sportpas, kost een lidmaatschap bij Alcedo €48 euro. Ook hierbij is het belangrijk om in het aanmeldformulier te vermelden dat je zelf een sportpas hebt aangeschaft!