Onze Sponsoren

Wat zou de vereniging zijn, zonder onze zeer gewaardeerde sponsoren? Kijk hieronder voor meer informatie over de desbetreffende sponsor. Wilt u ook sponsor worden? Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in, onder aan de pagina of stuur dan een mailtje naar de voorzitter@essvalcedo.nl om te overleggen over het bedrag en de termijn van de sponsoring!

Door deze sponsoring, kunnen bij onder andere onze clubkleding financieren. Uiteraard staan deze sponsoren dan ook op onze clubkleding.

Aart van Voorthuizen Strafrecht Advocaat

Aart van Voorthuizen is strafrechtspecialist en neemt uitsluitend strafzaken in behandeling. Hierin staat hij met zijn specialisme ondernemingen, instellingen en ook particulieren bij.

Duo Sport

Duosport geeft schaatscursussen op verschillende ijsbanen verspreid over Nederland en zo ook op schaatsbaan Rotterdam. Met ongeveer 350 instructeurs geven ze schaatsles aan jeugd en volwassenen, hele snelle en net beginnende schaatsers, scholen en bedrijven.

Schaatsbaan Rotterdam

Schaatsbaan Rotterdam is drie maanden in het jaar geopend. In deze maanden staat er een overdekte 400 meter baan en een overdekte funbaan. Daarnaast biedt de schaatsbaan de verhuur van schaatsen aan en kan er op het Koek & Zopieplein worden genoten van warme chocolademelk en erwtensoep. Studenten van de Erasmus Universiteit met een Erasmus Sportpas kunnen van maandag tot en met vrijdag tot 18:00 uur gratis de schaatsbaan op!

Dave van Dam Sport

dave van dam

Dave van Dam Sport is de Schaats en Skeeler Specialist! Voor alles op het gebied van schaatsen en skeelers kun je terecht bij deze winkel in Stolwijk. Het mooie is dat je als lid van ESSV Alcedo korting krijgt in de winkel!

Piet Hordijk

Piet Hordijk Tweewielers is jou go-to zaak voor fietsen, racefietsen en scooters! Is er iets mis met je fiets of scooter? Wil je nieuwe fiets of scooter? Of gewoon een accessoire? Dan moet je zijn op de Terbregseweg bij deze winkel! Bonus: neem je Alcedo jasje mee en krijg korting!

Erasmus Sport

Stichting Erasmus Sport is verantwoordelijk voor de exploitatie van het Erasmus Sport Centrum. Erasmus Sport biedt gedurende het collegejaar een uitgebreid sportprogramma aan, onder leiding van enthousiaste docenten en trainers. Zij begeleiden de individuele sporters, of trainen de teams van de sportverenigingen die aangesloten zijn bij Erasmus Sport.

Contactformulier

    Eventuele bijlage kunnen meegestuurd worden

    Opmerkingen