Nog een kleine twee weken en de ijsbaan in Rotterdam opent haar deuren. Hoogste tijd voor een update omtrent de trainingtijden en tarieven van de vereniging!

Tijden
De trainingen zullen worden gegeven op maandagavond en donderdagavond. De eerste training is maandag 1 december in Rotterdam. De training start om 19.00 (direct na de dweil). Van 19.00-20.00 is er op maandag een speciaal uur voor noren. De tijden kunnen door het seizoen heen veranderen, door aanpassingen vanaf de IJsbaan Rotterdam. Jullie worden dan uiteraard op de hoogte gesteld.

Tarieven
De entree naar de IJsbaan moet nog betaald worden. Je hebt als lid van ESSV Alcedo altijd de korting van de Erasmus Sportkaart, dan is de entree €3,- per keer in plaats van €5,-. Met je Erasmus SportKaart kun je wel gratis schaatsen tussen 9.00-16.00 op doordeweekse dagen. Met de Rotterdam pas kun je elke keer voor €2,50 naar binnen.

Sta je niet graag iedere training in de rij? Koop dat direct 10 ritten voor €40,-. Je kunt dan gewoon de volgende keer naar binnen.

Voor meer informatie over de ijsbaan kun je hier klikken.