Het heeft wat moeite gekost, maar eindelijk is er dan toch een officiële bestuursfoto van het vierde bestuur der ESSV Alcedo gemaakt. Na van het SS Rotterdam schip te zijn gestuurd, gefaalde pogingen van Pim om de Euromast te knuffelen, het dealen met een Sahara-temperatuur in ons bestuurspak, bijna verzwikte enkels van Mathilde (bedankt Pim), veel opmerkingen naar Pim van andere mannen (met vier chicks op stap gaf ‘m nog al wat aanzien blijkbaar), een sd-kaart vol met foto’s van Deborah, een dromende Desiree die soms niet door had dat de foto werd gemaakt en Esther met drukke deadlines, is het op wonderbaarlijke wijze toch gelukt een foto te maken met z’n vijven. Dit is mede gelukt door de hulp van Ellen, dank je wel!

Hieronder vind je wat van de gemaakte foto’s en een korte introductie per bestuurslid.

IMG_0985

Zoals je kunt zien hadden we soms moeite met serieus op de foto te staan…

IMG_1007a

… maar gelukkig zit er een goede bij.

IMG_1110photoshop-done

Het Bestuur:

Deborah – Voorzitter (voorzitter@essvalcedo.nl) 

Hoi! Ik ben Deborah en studeer Criminologie aan de Erasmus Universiteit. Toen ik heel jong was begon ik al met schaatsen bij SHV Woerden en omdat ik in Rotterdam ging studeren ben ik lid geworden bij Alcedo. Ik ben komend jaar de voorzitter van deze mooie vereniging en ik kijk er erg naar uit om met mijn bestuur deze vereniging nog groter te maken!

Esther – Secretaris (secretaris@essvalcedo.nl) 

Ik ben nog niet zo lang lid van Alcedo, maar schaatsen doe ik al veel langer. Volgens mijn ouders was ik toen ik een jaar of twee was al niet van het ijs af te krijgen. Na wat jaartjes les op de Vechtse banen in Utrecht, heb ik een tijdje niet geschaatst, maar sinds de ijsbaan in Rotterdam er is, ben ik weer fanatieker gaan trainen. De clubkampioenschappen afgelopen seizoen was mijn eerste wedstrijdervaring en komend seizoen hoop ik aan wat meer wedstrijden mee te kunnen doen. Ik heb vorig jaar mijn bachelor geneeskunde afgerond, doe momenteel een onderzoeksmaster in de neurowetenschappen en hoop over een jaar aan mijn coschappen te kunnen beginnen. Dit geeft me mooi de tijd om een jaartje bestuur ernaast te doen.

Mathilde – Penningmeester en PR-commissaris (penningmeester@essvalcedo.nl/pr@essvalcedo.nl) 

In komend bestuursjaar zal ik zowel de functie van PR-commissaris als penningmeester op mij nemen. Vorig jaar heb ik mijn master afgerond in de communicatiewetenschappen en op dit moment werk ik bij een reclamebureau. Met wat ik tot nu toe heb geleerd hoop ik dat ik binnen mijn functies onze schaatsvereniging nog meer kan laten groeien. Zelf ben ik nog maar sinds kort begonnen met schaatsen, maar doordat ik het afgelopen seizoen in aanraking kwam met Alcedo is mijn enthousiasme alleen maar gegroeid en heb ik met veel hulp van de mede-leden en trainers met veel plezier m’n eerste seizoen meegemaakt.

Pim – Wedstrijdcommissaris (wedstrijd@essvalcedo.nl)

Ik ben derdejaars student ruimtelijke ordening en planologie en naast mijn passie voor ontwerpen geniet ik enorm van sport. Schaatsen doe ik al zolang ik me kan herinneren en toen ik ging studeren ben ik fanatieker gaan trainen en wedstrijden gaan rijden. Dat bevalt me erg goed en als wedstrijdcommissaris verzorg ik de mogelijkheid om mee te delen in de spanning en euforie die vrijkomt bij het wedstrijdrijden.

Desiree – Commissaris Intern (intern@essvalcedo.nl) 

Ik ben Desiree van Reeuwijk en commissaris intern binnen het bestuur van Alcedo. Dit betekent dat ik activiteiten regel voor de leden. Ik ben 21 jaar en zit in het derde jaar van de Academische pabo in Rotterdam. Ik ben bij Alcedo gegaan, omdat ik schaatsen een superleuke sport vind. Dit vind ik vooral, omdat ik mijzelf kan blijven verbeteren ook al doe ik het al vanaf mijn 8e . Toen ik van de middelbare school kwam ben ik even gestopt met schaatsen. Toen ik bij de Tunnel werkte als instructeur besloot ik het schaatsen weer op te pakken bij Alcedo.