Zaterdag 17 december is het zo ver, E.S.S.V ALCEDO organiseert dan haar allereerste Inter Universitair Toernooi! Dit toernooi zal plaatsvinden in de Tunnel van Rotterdam (Schaatsbaan Rotterdam, Toepad 95). Van 19.30-20.00 is er de mogelijkheid om je aan te melden op de baan. De wedstrijd start om 21.00 en duurt tot 23.50.

Zoals de naam het al een beetje verklapt, wordt de teamsprint gereden in teamverband. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 4 personen. Gemengde teams zijn mogelijk. De inschrijving gaat open op donderdag 24 november om 12.00u. Inschrijving is alleen per team mogelijk, niet individueel. Bij het inschrijven de avond van het IUT zelf kun je aangeven wie welke ronde rijdt. Alle leden van schaatsverenigingen die aangesloten zijn bij de NSSU kunnen zich als onderdeel van een team inschrijven.

Voor een uitgebreid uitleg van het IUT, kan je kijken op deze website onder het kopje “Wedstrijden” -> “IUT Teamsprint” of klik hier. Zodra de inschrijving is geopend, kun je jouw team inschrijven onder het kopje “Wedstrijden” -> “Inschrijving IUT Teamsprint” of via deze link.

Voor vragen kun je altijd mailen naar wedstrijd@essvalcedo.nl.

We hopen jullie allemaal te zien de 17e!