De Rabo Clubsupport actie is weer van start gegaan! Wat houdt dit in? Rabo Clubsupport ondersteunt lokale verenigingen in hun ambities en initiatieven door middel van een financiële bijdrage, hoe meer stemmen een organisatie krijgt des te meer bijdrage ze ontvangen. Alcedo doet ook mee aan deze actie, dus breng uw stem uit via de Rabobank app of rabobank.nl/clubsupport als u bij Rabobank Rotterdam een rekening hebt.
Voor een duidelijkere uitleg van hoe het precies werkt kan je terecht bij de volgende site: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/#csbankoverzicht

Het is dus voor Alcedo van belang dat zo veel mogelijk leden, oudleden, vrienden, huisgenoten, ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, vvv’tjes en de buurvrouw van je tante op ons stemmen. Wel moeten ze lid zijn bij de Rabobank. Dus zegt het voort en samen halen we zo veel mogelijk geld op voor Alcedo. De stemperiode loopt tot 25 oktober, dus wees er snel bij!