Vorig weekend zijn wij naar het verre oosten afgereisd voor ons jaarlijkse ledenweekend en het NSK Sprint. Voor 3 dagen hebben wij Enschede weer een beetje interessant gemaakt met onze Rotterdamse streken. Waar we onder meer onze levensstandaarden hebben verlaagd in de blokhutten op camping universiteit Twente, hebben we ons hier ’s avonds wel goed kunnen vertoeven. De activiteiten commissie had een feilloze planning in elkaar gezet, dus we hoefden ons tijdens het weekend niet te vervelen. Op zaterdag stond het Nederlands Studenten Kampioenschap Sprint met rood onderstreept in onze agenda, want wij zouden hier hoe dan ook aanwezig zijn. Bij de enkelen was nog wat doorzettingsvermogen nodig na een zware vrijdag avond, maar een grote groep Alcedianen stond toch echt aan de start klaar. Ook al was het voor sommigen zelfs de eerste keer dat ze meededen aan een schaatswedstrijd, het fanatisme spatte er bij iedereen af. Een handjevol Alcedianen had moeite om op de benen te blijven staan tijdens de spannende wedstrijden, maar desondanks werden PR’s neergezet of verbeterd. Wij hebben in ieder geval genoten van skeuvel als gastheer tijdens ons ledenweekend en kijken nu al uit naar volgend jaar!