Bestuur X

Het Xe bestuur van E.S.S.V. Alcedo is geïnstalleerd op 6 juli 2022.

v.l.n.r.: Yasmin Kaldenbach (penningmeester), Zao Veerman (secretaris), Kaj Blanken (voorzitter) en Mark Nieuwenhuis (wedstrijdcommissaris

Voorzitter: Kaj Blanken

Mijn naam is Kaj Blanken, 25 jaar en ik vind het erg leuk dat ik voorzitter mag zijn van Alcedo! Ik ben afgelopen jaar begonnen met de studie werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam en ben hier nog de aankomende drie jaar zoet mee🥲
Afgelopen winterseizoen heb ik het schaatsen weer opgepakt en vind het erg leuk om dit in verenigingsverband te doen, ook ben ik er achter gekomen dat ik wielrennen erg leuk vind en ik ben dus ook bijna altijd wel in voor een rondje fietsen… 😜
Als je iets wil weten over mij of de vereniging (al weten de meeste van jullie daar meer van🤪) schroom dan niet om een berichtje te sturen.

Groetjes Kaj.

Secretaris: Zao Veerman

Ik ben Zao, 25 jaar. Ik ben nu ongeveer één jaar lid van Alcedo en heb het heel erg naar mijn zin😊 . Ik heb bedrijfskunde en een jaar rechten gestudeerd. Ik werk bij de schaatsbaan, toeval of niet… 🤔Komend jaar wil ik mij nog meer inzetten voor de vereniging💪. 
Afgelopen jaar heb ik het schaatsen en skeeleren opgepakt, wat is het toch een mooie sport! 
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief en sportief bezig. Dus heb je zin in een rondje skeeleren/schaatsen, let me know!🛼⛸️ 
Daarnaast ben ik ook de vertrouwenscontactpersoon. Heb je vragen of heb je zin in een praatje, kan je altijd bij mij terecht!🗣️ 
 
Tot snel! 
Groetjes Zao

Penningmeester: Yasmin Kaldenbach

Ik ben Yasmin Kaldenbach, ik ben 18 jaar. Ik ben sinds afgelopen jaar een econometrie en economie student aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.  
Ik schaats al ongeveer vanaf mijn tiende, dus toen ik hiernaartoe kwam om te studeren wou ik me graag weer aansluiten bij een schaatsvereniging hier en ben ik dus lid geworden van Alcedo⛸️⛸️
 
Ik kijk uit naar het komende seizoen en om jullie beter te leren kennen! Als je vragen hebt of voor iets anders, kan je me altijd een appje of mailtje sturen!! 
 
Groetjes Yasmin 

Wedstrijdcommissaris: Mark Nieuwenhuis

Ik ben Mark Nieuwenhuis en ben 26 jaar oud. Ik heb een koksopleiding gedaan 👨🏼‍🍳, maar merkte dat dat toch niet helemaal mijn ding is om fulltime te doen. Hierom ben ik overgestapt naar een opleiding in de chemische en procestechnologie aan de Haagse Hogeschool. 
Toen ik begon met deze studie wilde ik toch wel bij een studentensportvereniging en vandaar dat ik bij Alcedo ben gekomen. Hier ben ik er ook achtergekomen dat ik fietsen heel leuk vind!⛸️🚴🏼⛸️🚴🏼⛸️ 
Als wedstrijdcommissaris ben ik van plan de trainingen lichtelijk aan te passen, zodat de vereniging qua schaatsniveau naar een nieuw level getild kan worden en we meer podia kunnen pakken! Als jullie vragen hebben hoor ik die graag! 

Groetjes Mark